Καιρικές συνθήκες

Είμαστε «παντός καιρού» και τίποτε δεν μας σταματά από το να πραγματοποιήσουμε τις υπέροχες οινικές μας διαδρομές. Εξάλλου όλοι οι χώροι που θα επισκεφθείτε είναι σε θέση να σας προφυλάξουν (είναι στεγασμένοι) από το ενδεχόμενο απουσίας καλοκαιρίας.

.

Οι οινικές διαδρομές κατά την χειμερινή περίοδο είναι κατόπιν δήλωσης ενδιαφέροντος. Στείλτε μας ένα email κι εμείς θα σας απαντήσουμε αμέσως.

Ένα καπέλο και το αντηλιακό σας είναι τα πιο ενδεδειγμένα αξεσουάρ που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε την οινική σας περιήγηση δίχως κανένα πρόβλημα. Ακόμη, θα μπορείτε στην περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε μαζί σας και την φωτογραφική σας μηχανή.

Κράτηση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα σας οδηγήσουν να μας επιλέξετε.
Τελειότητα: Η φιλοσοφία της εταιρείας μας υπαγορεύει τη δέσμευση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είμαστε περήφανοι για τους άρτια καταρτισμένους συνεργάτες μας. Οι ξεναγοί μας είναι μοναδικοί και πολύ έμπειροι.
Ξενάγηση με στυλ και κομψότητα: Είμαστε μια εταιρεία που παρέχει διακεκριμένη μεταφορά των επισκεπτών μας επομένως παρέχουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να απολαύσουν οινικές διαδρομές με άνεση και ασφάλεια. Χαλαρώστε και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε μας.
Εστιάζουμε στις ανάγκες σας, προσφέροντας σας  ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Απολαύστε ελεύθερας.

Συμπληρώνετε την φόρμα στον σύνδεσμο «Επικοινωνήστε μαζί μας» που βρίσκεται στο site μας. Το αίτημα σας θα αποσταλεί αυτομάτως στην ομάδα της εταιρείας μας, η οποία θα διαχειριστεί την κράτησή σας βάσει της εκάστοτε διαθεσιμότητας που υπάρχει για την καθεμία περιήγηση.(Επίσης, η εν λόγω ομάδα είναι αρμόδια να διαχειρίζεται οποιοδήποτε ερώτημα της απευθύνεται, στο οποίο και σας απαντά άμεσα  μέσω email).

Θα επιβεβαιώνεται μέσω  email το οποίο θα σας αποστέλλεται. Η κράτησή της θέσης σας θα πραγματοποιείται, με την προϋπόθεση ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία (τελευταίο βήμα) στο πεδίο Book your tour.

Προετοιμασία

Όλα τα tour περιλαμβάνουν πλήρες γεύμα που ποικίλλει από περιήγηση σε περιήγηση. Προσφέρονται προϊόντα υψηλής ποιότητας βασισμένα στη μεσογειακή διατροφή. Όλα τα menu που παρέχονται συνοδεύονται από το κατάλληλο κρασί.. Όσον αφορά τους χορτοφάγους, διατίθεται σε όλα τα συνεργαζόμενα εστιατόρια και οινοποιεία ειδικό menu  που να ανταποκρίνεται στις γευστικές τους προτιμήσεις.

Η ακριβής ώρα έναρξης της περιήγησης θα επιβεβαιώνεται μέσω της αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που θα δίνονται από τους συμμετέχοντες, κατά τη δέσμευση του πακέτου, μια μέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία πραγματοποίησης του tour.

Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με πολυτελή οχήματα που διαθέτουν κλιματισμό και  μπορούν να μεταφέρουν από 11 έως και 20 άτομα. (Τα group των 20 ατόμων πραγματοποιούνται κατόπιν αιτήματος από πλευράς των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το tour της επιλογής τους.)

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε tour μικρής ομάδας ατόμων – συνήθως 11 άτομα. Αν όμως σημειωθεί ενδιαφέρον για πραγματοποίηση ενός tour από περισσότερους επισκέπτες, τότε και πάλι θα είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε καθώς διαθέτουμε και πολυτελή οχήματα που μπορούν να μεταφέρουν έως και 20 άτομα. (για τα μεγαλύτερα group απαιτείται η ανάλογη εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω αποστολής email προς την εταιρεία μας).

Οι εκδρομές μας είναι σχεδιασμένες για επισκέπτες που βρίσκονται σε ηλικία  που επιτρέπεται να καταναλώσουν αλκοόλ- άνω των 18. Ακόμη, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στα group μας επιθυμεί να πραγματοποιήσει τις περιηγήσεις της μέσα σε ένα περιβάλλον ενηλίκων. Δυστυχώς δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε παιδιά σε μια μη ιδιωτική περιήγηση καθώς προσπαθούμε να σεβόμαστε τις επιθυμίες των άλλων φιλοξενουμένων μας. Αναφορικά στις ιδιωτικές περιηγήσεις δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς την παρουσία ανήλικων παιδιών, εφόσον φυσικά συνοδεύονται από τους ενήλικες κηδεμόνες τους.

Στην περίπτωση των ιδιωτικών περιηγήσεων, μπορούμε να επιλέξουμε να επισκεφθούμε τα οινοποιεία (αυτά με τα οποία συνεργαζόμαστε και συμπεριλαμβάνονται στο site μας) που προτιμάτε. Πρέπει όμως να λάβετε υπόψη σας ότι για  ορισμένα  από αυτά απαιτείται  ραντεβού αρκετές εβδομάδες  πριν και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη διαθεσιμότητά τους. Για αυτό θα ήταν ιδανικό να μας ενημερώνεται όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα.

Οι επισκέπτες μιας ιδιωτικής περιήγησης απολαμβάνουν μια πιο εξατομικευμένη οινική εμπειρία σε σύγκριση ακόμη και με ένα μικρό group καθότι είναι λιγότεροι αριθμητικά και η παροχή των υπηρεσιών είναι εστιασμένη αποκλειστικά πάνω τους. Ακόμη, η ιδιωτική περιήγηση απευθύνεται στον ταξιδιώτη που επιθυμεί να ενημερωθεί σε βάθος για τα οινοποιεία που επισκέπτεται, για την ιστορία τους, τις ποικιλίες καθώς και τις ετικέτες που διαθέτουν, από την έμπειρη ομάδα των ξεναγών μας. Στην περίπτωση του group απαιτείται μια αμοιβαία υποχωρητικότητα μεταξύ των συμμετεχόντων προκειμένου να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι και να αποσπάσουν τις θετικότερες εμπειρίες και αναμνήσεις, μέσα από την συμμετοχή τους στα οινικά μας tours.

Σε μια ιδιωτική περιήγηση, βρίσκουμε ότι ένας λογικός ρυθμός περιλαμβάνει επίσκεψη σε 3 με 4 οινοποιεία, αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει και  περισσότερα στην περίπτωση που επιθυμείτε την συνεχή μεταφορά σας στους διαφορετικούς χώρους (των οινοποιείων) που επισκέπτεστε και σαφώς την μεγαλύτερη παραμονή σας εντός των οχημάτων μας.

Θα λαμβάνετε την ημέρα που προηγείται της περιήγησης, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στη διεύθυνση που θα δηλώνετε κατά τη δέσμευση του tour)  ένα mail από την εταιρεία μας για την ακριβή ώρα και το ακριβές σημείο.