Η ταχυδρομική μας διεύθυνση είναι:
WineTravels Inc.
Διεύθυνση: Ανθέων 56, Πεύκα, 51700, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: +30 6949614206
Φαξ: +302310536351
Email: info@winetravels.gr

Για κάθε επισκέπτη στην ιστοσελίδα μας, ο διακομιστής αναγνωρίζει αυτόματα το όνομα τομέα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του επισκέπτη (όπου είναι δυνατόν).

Συγκεντρώνουμε πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες που επισκέπτονται οι επισκέπτες, ειδικές πληροφορίες για το χρήστη καθώς και πληροφορίες που προσφέρονται εθελοντικά από τον επισκέπτη, όπως πληροφορίες έρευνας ή / και καταχωρίσεις ιστότοπων.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας και για την προσαρμογή του περιεχομένου ή της διάταξης της σελίδας μας για τους επισκέπτες, που χρησιμοποιείται για την ενημέρωση των επισκεπτών, και δεν μοιράζεται με άλλους οργανισμούς για εμπορικούς σκοπούς.

Cookies: Χρησιμοποιούμε cookies για να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις των επισκεπτών, να καταγράψουμε πληροφορίες σχετικά με τις συνεδρίες, ποιες σελίδες επισκέπτεται, προειδοποιούν τους επισκέπτες για νέα στοιχεία που πιστεύουμε ότι θα τους ενδιαφέρουν όταν επιστρέφουν στον ιστότοπό μας, προκειμένου να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

Διακομιστές διαφημίσεων: Δεν συνεργαζόμαστε με ή δεν έχουμε ειδικές σχέσεις με εταιρίες διακομιστών διαφημίσεων.

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε e-mail από εμάς στο μέλλον, ενημερώστε μας, στέλνοντας μας e-mail στην παραπάνω διεύθυνση, ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα Επικοινωνία.

Εάν μας παρέχετε την ταχυδρομική σας διεύθυνση on-line, μπορείτε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις από εμάς με πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες ή επερχόμενες εκδηλώσεις.

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους αποστολές, ενημερώστε μας με e-mail στην πιο πάνω ταχυδρομική διεύθυνση. Για να καταργηθείτε από τη λίστα αλληλογραφίας μας, παρακαλούμε να μας δώσετε το ακριβές όνομα και τη διεύθυνσή σας.

Από καιρό σε καιρό, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες για τους πελάτες μας για νέες, μη συμπεριλαμβανόμενες χρήσεις που δεν έχουν ανακοινωθεί προηγουμένως στην ειδοποίησή μας περί απορρήτου. Εάν οι πρακτικές μας σχετικά με τις πληροφορίες αλλάξουν, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές πολιτικής στον ιστότοπό μας.

Εάν ανησυχείτε για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες σας, θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά την ιστοσελίδα μας.

Κατόπιν αιτήματος προσφέρουμε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να διορθώνουν ανακρίβειες στα στοιχεία επικοινωνίας. Οι επισκέπτες μπορούν να διορθώσουν αυτές τις πληροφορίες στέλνοντας μας e-mail στην παραπάνω διεύθυνση, καλώντας μας στον παραπάνω τηλεφωνικό αριθμό ή γράφοντάς μας στην πιο πάνω ταχυδρομική διεύθυνση.

Ασφάλεια: Χρησιμοποιούμε πάντα τεχνολογίες κρυπτογράφησης βασισμένες στη βιομηχανία όταν μεταφέρουμε και λαμβάνουμε δεδομένα επισκεπτών που ανταλλάσσονται με τον ιστότοπό μας.

Αν νομίζετε ότι αυτός ο ιστότοπος δεν ακολουθεί την εν λόγω πολιτική πληροφόρησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στις παραπάνω διευθύνσεις ή τον αριθμό τηλεφώνου.